WIN: fotowedstrijd ‘de donkere dagen’

Het is winter! De donkere dagen worden opgevrolijkt door de Sint, de kerstdagen en Oud & Nieuw. Lichtjes in en om het huis, gezellig samenzijn, lekker eten… Nederland pakt uit in december. Hét moment om mooie foto’s te maken! 

Fotowedstrijd

Toekomt organiseert daarom een fotowedstrijd. Alles mag: je kerstaankleding, winter, de eerste sneeuw, dik aangekleed, weidse landschappen, stadse warmte… Wint jouw foto? Dan krijg je het veelgeprezen boek Gouden Jaren van Annegreet van Bergen thuisgestuurd!

Doe mee!

Wil je meedingen naar deze mooie prijs? Stuur je beste foto(‘s) uiterlijk 3 januari 2015 naar redactie@toekomt.nl. Waar moet je rekening mee houden?

  • Je kunt maximaal 3 foto’s sturen. Stuur ze in .JPG-formaat, en maak ze niet té klein, of van te lage kwaliteit. Bij voorkeur een grootte van minimaal 1 mb.
  • De beste foto’s krijgen komen in een mooi artikel op Toekomt.nl. Met je deelname aan de wedstrijd geef je ons toestemming de foto’s te gebruiken op Toekomt.nl, ook als afbeelding bij andere artikelen.

De winnaar is inmiddels bekend! Klik hier


 

Gouden Jaren

Gouden Jaren - fotowedstrijd winter - toekomt.nl

 

Gouden jaren vertelt het verhaal van de ongekende naoorlogse groei die ons leven op alle fronten ingrijpend heeft veranderd – van eten, wonen en huishouden, tot school, mobiliteit en werk. De wekelijkse teil werd een dagelijkse douche, het papieren loonzakje een digitale bankrekening en het gordeltje met inlegdoek een tampon.

 

Vertrouwde beroepen verdwenen, nieuwe deden hun intrede. Wie had er in de jaren vijftig al gehoord van mondhygiëniste of activiteitenbegeleider? Gouden jaren laat zien hoe compleet anders ons leven er kortgeleden nog uitzag en hoe de rijkdom die we verwierven al snel heel gewoon werd.

 

Binnenkort interviewen wij schrijfster Annegreet van Bergen. Heb je nog vragen aan haar? Laat het ons weten in een reactie hieronder, of mail redactie@toekomt.nl.