Laat opa en oma maar schuiven!

‘Je gedragen naar je leeftijd? Wat is daar leuk aan?’, denken sommige mensen. Wij ook! Niet dat het niet mag, w√©l dat het erg leuk is om je te laten verrassen door sprankelende mensen – ongeacht de leeftijd. Wij zetten vier voorbeelden van inspirerende ouderen op een rijtje. Laat opa en oma maar schuiven!

Klassieker: Benidorm Bastards

We beginnen met een klassieker. In Benidorm Bastards¬†zie je¬†ouderen die jongeren in verlegenheid brengen. Vaak doen de acteurs op leeftijd dat door zich te gedragen als jongeren, tussen jongeren die niet weten dat alles in scene gezet is. ¬†Foei, opa en oma toch… Ongemakkelijk!

Tips van opa

Mr. Forthright is een echte vlogger, oftewel video-logger. Hij maakt¬†humoristische filmpjes, waarin hij van alles uitlegt. Zo legt hij uit hoe je van de hik afkomt, hoe je je eigen vuurwerk maakt en hoe je uit een tehuis kunt ontsnappen. Juist ja… In¬†dit filmpje doet¬†hij smoezen uit de doeken waarmee je¬†onder een ticket uit kunt¬†komen. Onze tip: misschien kun je beter ni√©t luisteren¬†naar zijn adviezen.

Oma is salsakoningin

Paddy verbaast vriend en vijand door met¬†Britain’s Got Talent mee te doen. Als jonge vrouw stopte ze met dansen omdat ze in het huwelijksbootje stapte.¬†Samen met haar man kreeg ze vier kinderen. Op latere leeftijd vertrok ze naar Spanje. Daar stierf haar man na 18 maanden. Ze besloot het dansen weer op te pakken, met onderstaande performance als resultaat. Laat oma maar schuiven!

Niet handig

Tot slot deze opa en oma. Ze¬†doen mee met een¬†tv-quiz, en hij krijgt de vraag ‘wat moet je opwarmen voor gebruik?’. Zijn antwoord is zowel niet erg feministisch als niet erg tactisch. Wel erg scherp! Wat vind jij, grappig of over de rand? Wij zijn in elk geval benieuwd hoe gezellig het was met zijn vrouw op de weg naar huis…